Showbiz

#pop #monden #deshumare #michael jackson #autopsie

Michael Jackson ar putea fi deshumat

Michael Jackson ar putea fi deshumat pentru a i se face o noua autopsie , scrie showbizspy.com. Solicitarea este luata in calcul de doctorul Conrad Murray, cel care urmeaza sa fie acuzat de moartea artistului.

Doctorul spera ca aceasta autopsie sa clarifice toate aspectele legate de decesul lui Michael si sa-i convinga pe anchetatori ca este nevinovat. 

Informatia a fost furnizata de catre Ted Gunderson, un agent FBI pensionat care sustine ca avocatii doctorului vor apela la toate caile legale prin care sa-l scape pe clientul lor de inchisoare.

“Investigatia, ce dureaza de sapte luni, este pe cale sa se incheie, iar doctorul Murray devine din ce in ce mai disperat. Avocatii sai iau in calcul ultimele strategii, cum ar fi exhumarea cadavrului lui Jacko , pentru a sugera ca propofolul administrat de Conrad era ultima dintre problemele lui Michael”, a declarat Ted Gunderson pentru National Enquirer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea