Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Michael Jackson acuzat toata viata pe nedrept de pedofilie

Se pare ca dupa moarte toate ies la iveala. Indurerat si cu o constiinta incarcata, Jordan Chandler , cel care l-a acuzat in 1993 pe Michael de pedofilie, recunoaste acum ca totul a fost o inscenare, informeaza site-ul smaknews.com.

"Nu am intentionat niciodata sa-l distrug pe Michael, dar tatal meu m-a pus sa spun numai minciuni. Acum nu mai pot sa ii spun lui Michael cat regret raul pe care i l-am facut si nici nu mai pot spera ca el sa ma ierte", a fost declaratia lui Jordan Chandler, citata de smaknews.com.

In 1993, la numai 13 ani, Jordan Chandler a vorbit cu politia si cu psihiatrii despre modul in care a fost obligat de megastar sa intretina relatii sexuale cu el, descriind chiar partile intime ale cantaretului.

Cazul s-a rezolvat fara a fi nevoie sa se ajunga la Curtea de Justitie, insa Michael a fost nevoit sa plateasca daune morale familiei Chandler in valoare de 22 milioane $. Desi, Michael a fost considerat nevinovat in acest caz, el a ramas cu sechele in urma celor intamplate si a inceput sa ia antidepresive . Stigmatul de pedofil l-a urmarit toata viata pana la moarte, din nefericire, momentul care a facut lumina in acest caz.

Declaratia lui Chandler de acum sta in picioare si asta datorita alteia facuta chiar de tatal sau. Nu cu foarte mult timp in urma s-a descoperit o inregistrare de pe vremea procesului. Pe banda era o declaratie a lui Evan Chandler, tatal lui Jordan, care spunea ca: "Daca mergem mai departe cu asta, vom castiga "in stil mare". Nu am cum sa pierd. O sa obtin tot ce vreau si el [Michael Jackson] va fi distrus pentru totdeauna!"

Acum, eliberat de poverile puse in carca de propriul tata, Jordan a mai povestit cum Evan il punea sa spuna ca regele pop l-a atins in zonele intime, l-a sarutat si chiar a intretinut relatii sexuale cu el.

"Acum, pentru prima data, nu mai suport sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut nimic, totul a fost o minciuna a tatalui meu care vroia sa scape de saracie", a mai declarat Jordan, insa mult prea tarziu pentru linistea sufleteasca a Regelui Pop.

Citeste si: Certificatul de deces al lui Michael costa 12 dolari

Lumea intreaga si-a luat adio de la Michael Jackson

Michael Jackson a pus Google-ul pe butuci

Michael Jackson are propriul crater pe Luna

Michael Jackson inmormantat fara creier

Dezvaluire-soc: Michael Jackson avea coastele rupte si urme de intepaturi

 

Funerariile lui Michael Jackson - discursul lui Paris Jackson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea