Showbiz

#american music awards #premii #5 nominalizari #michael jackson #alte-genuri #dance #pop

Michael Jackson - 5 nominalizari la American Music Awards

Michael Jackson a fost nominalizat ieri la cinci categorii in cadrul American Music Awards, fiind depasit la numarul de nominalizari doar de Taylor Swift. Cantareata de country in varsta de 19 ani a primit sase nominalizari.

Cele cinci nominalizari ale lui Michael sunt la urmatoarele categorii: Artistul anului , cel mai bun artist pop/rock, Cel mai bun album pop/rock, Cel mai bun album soul/R&B, Cel mai bun artist soul/R&B.

Nominalizarile sunt dictate de difuzarile la radio si de vanzarile de discuri, in vreme ce castigatorii sunt desemnati prin votul explimat de public pe Internet.

Decernarea premiilor va avea loc in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura pe 22 noiembrie la Los Angeles.

Printre artistii care au mai primit nominalizari la editia din acest a american music awards se mai numara Eminem, Lady GaGa, Kings of Leon, Green Day.

La aproape patru luni de la moartea sa, Michael a devenit cel mai bine vandut artist al anului. De-a lungul carierei sale Michael a castigat nu mai putin de 22 de premii American Music Awards, inclusiv unul onorific pentru “Artistul secolului”.
 
Michael Jackson - "You Are Not Alone"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea