Showbiz

#michael j fox #back to the future #inapoi in viitor #moarte #accident #himalaya #parkinson

Michael J Fox a fost la un pas de moarte

Actorul Michael J Fox a dezvaluit ca s-a aflat la un pas de moarte in timpul filmarilor noului sau documentar, potrivit FemaleFirst.

Starul din seria Back to the Future se afla in Bhutan , muntii Himalaya, filmand un documentar despre optimism in “cele mai fericite locuti de pe Pamant”. Fox a fost cat pe ce sa cada de pe muntele pe care tocmai ce-l escaladase.

Michael J Fox a declarat pentru Wenn: "Ma simteam atat de bine si eram mandru de mine ca reusisem sa ma catar tocmai acolo. Am inceput sa cobor apoi de pe munte, iar dupa cinci minute am inceput sa o iau la fuga. Pur si simplu fugeam sin u ma puteam opri.”

"A fost cat pe ce sa mor. Nu sunt un tembel. Nu ma puteam opri. A trebuit sa ma arunc la pamant inainte de a ajunge pe marginea stancii. M-am taiat la mana si la degetul inelar.”

Actorul sufera de Parkinson , iar in prezent se lupta cu administratia Statelor Unite impotriva cercetarilor cu celule stem .

Actorul a fost diagnosticat in 1991, dar a facut publica lupta sa cu boala Parkinson in 1998.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea