Showbiz

#michael douglas #negocieri #carte autobiografica

Michael Douglas isi scrie memoriile

Actorul Michael Douglas (66 de ani) poarta o serie de negocieri cu mai multe edituri din SUA in vederea publicarii unui volum autobiografic, anunta realitatea.net.

"Daca Michael va fi de acord sa scrie despre trecutul sau, despre relatiile si mariajul sau dar si despre lupta sa cu cancerul, aceasta carte va fi, fara indoiala, un bestseller ", a declarat un apropiat al starului.

Actorul si sotia sa de origine galeza, Catherine Zeta-Jones, au trecut printr-un an dificil dupa ce Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer în luna august 2010, diagnostic urmat de sase luni de tratament.

Michael Douglas a anuntat de curand ca a invins boala, dupa ce tumoarea din gat a raspuns la tratament potrivit prognosticului cel mai optimist al medicilor. "Ma simt bine, usurat. Tumoarea a disparut. Dar va trebui sa fac in continuare analize amanuntite in fiecare luna. Oricum, disparitia tumorii este un semn foarte bun pentru acest tip de cancer si, din cate stiu eu, l-am invins ", a declarat actorul, citat de Femalefirst.co.uk.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea