Showbiz

#penguin #riddler #cavalerul negru #the dark knight #michael caine

Michael Caine dezvaluie: Depp si Hoffman in Batman 3

Dupa mega-succesul The , presa din intreaga lume a inceput sa se intrebe cine va face parte din distributia urmatoarei parti. Ca sa mentina suspansul, regizorul Christopher Nolan s-a abtinut in a face declaratii referitoare la acest subiect.

Pana acum, cand intr-un interviu acordat pentru MTV News, actorul si . , iar Philip Seymour Hoffman va fi The Penguin ", a declarat actorul.

Caine a adaugat: "Atunci cand Christopher Nolan mi-a zis ca o sa facem The Dark Knight, nu intelegeam ce va inseamna asta in termeni pentru seria Batman. L-am intrebat: care va fi povestea? Chris mi-a raspuns: Joker . Eu am ramas putin blocat: La naiba! Cum o sa reusim sa surclasam opera lui Tim Burton si prestatia lui Jack Nicholson? Chris mi-a spus ca l-a ales pe Heath Ledger! Eu iar am ramas blocat. Am sperat sa iasa bine. Si pana la urma a iesit cum nu se putea mai bine".

Ca sa ne dam seama ca declaratiile actorului nu sunt vorbe aruncate aiurea, Caine precizat si sursa acestor informatii.

"Stateam de vorba cu presedintele Warner Brothers si l-am intrebat: 'Mai facem inca unul?' Mi-a spus: 'Normal!', dupa care eu l-am mai intrebat: 'Care este strategia de a surclasa ceea ce a facut Heath Ledger?', la care el mi-a raspuns: 'iti zic eu cum… il luam pe Johnny Depp in rolul lui The Riddler si pe Philip Seymour Hoffman in rolul lui The Penguin'. Reactia mea a fost ceva de genul: La naibii, le-a iesit inca odata!" a mai declarat Caine pentru MTV News.

Michael Caine a mai fost intrebat daca a stat de vorba cu regizorul despre noua pelicula: "Nu. Chris este plecat, este in vacanta si va reveni la un moment dat cu un scenariu."

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea