Showbiz

#sala palatului #28 iunie 2009 #bucuresti #michael bolton #concert #pop

Michael Bolton innebuneste din nou femeile din Romania

Michael Bolton , artistul care a vandut  milioane de discuri in intreaga lume, revine in Romania pe . Concertul este programat sa aiba loc la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizarii evenimentului.
 
In zilele urmatoare biletele vor fi puse in vanzare si vor putea fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua magazinelor Diverta sau online prin www.myticket.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: categoria I – 350 RON, categoria a II-a – 250 RON, categoria III-a – 150 RON si 100 RON.

Concertul intitulat“ ”  va cuprinde toate hit-urile talentatului artist, ce s-au clasat in toti acesti ani pe primele pozitii ale top-urilor  din intreaga lume, precum: "How Am I Suppose to Live Without You",", “A love so beautiful”, “How can we be lovers”, "When a Man Loves a Woman","Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There".
 
Michael Bolton revine dupa 2 ani in Romania. In 2007 artistul a concertat la Brasov, in cadrul turneului de promovare a discului “ Bolton Swings Sinatra”, material cu piese preluate din repertoriul marelui Frank Sinatra .

Urmareste o inregistrare video din cadrul concertului sustinut de Michael Bolton la Brasov
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea