Showbiz

#michael bay #horror #remake #rosemary's baby

Michael Bay se apuca de horror. Vrea un remake dupa Rosemary's Baby!

Lui Michael Bay nu-i mai ajung filmele cu roboti , asa ca intentioneaza sa abordeze in curand un gen neexplorat de el pana acum: horror.

Regizorul si producatorul american are in plan un remake dupa pelicula lui Roman Polanski din 1968, Rosemary’s Baby cu Mia Farrow in rolul unei tinere mame insarcinata cu copilul diavolului.

Anuntul ca Bay va regiza remake-ul lui Rosemary’s Baby a fost facut de reputatul critic de film american Roger Ebert, care a postat stirea pe contul sau de Twitter: “Michael Bay face un remake la Rosemary’s Baby. O… kay”, a scris Ebert. Bay va fi atat regizorul, cat si producatorul filmului.

Rosemary’s Baby este povestea lui Rosemary Woodhouse, care se muta cu sotul ei intr-un vechi apartament din New York. Rosemary este avertizata ca vecinii vor sa ii ia copilul pentru a-l sacrifica pentru diavol. Insa tanara mama afla ca de fapt copilul ei este insasi al Satanei si este destinat sa ia locul tatalui in Iad.

Michael Bay lucreaza in prezent la cea de-al 3-lea film din seria cu roboti Transformers, iar filmarile vor incepe curand in SUA, urmand ca echipa de productie sa ajunga si in China si Rusia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea