Showbiz

#lars ulrich #metallica #muzica #album #rock

Metallica, multumita de "Death Magnetic"

Metallica este foarte incantata de noul material de studio, „ Death Magnetic ”, conform declaratiilor facute de intr-un interviu acordat revistei britanice „Kerrang”.

„In cel mai sincer mod, pot sa spun ca albumul asta este tot ce am putut face mai bun”, a marturisit Ulrich.

„Sigur, nu pot sa garantez ca toata lumea va iubi acest album. Dar, in mod cert, nu am fi putut face un album mai bun!”, a adaugat acesta.

La randul sau, chitaristul Kirk Hammett a afirmat ca „albumul asta este unul dintre materiale ale noastre din ultimii ani. Am vrut sa cantam din nou heavy si rapid.”

Metallica este una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie. Trupa a a luat fiinta in 1981. De-a lungul carierei, Metallica a scos 8 albume de studio, 2 albume live, 2 EP-uri, 9 videoclipuri, a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea si a fost onorata cu 7 premii Grammy.

Formatia a cunoscut schimbari de-a lungul timpului. Pe 27 septembrie 1986, basistul trupei, Cliff Burton a murit intr-un accident rutier. Pierderea lui a socat atat fanii Metallica cat si fanii heavy-metal-ului din intreaga lume. Basistul a fost inlocuit cu Jason Newstead. Lars Ulrich , Kirk Hammett si James Hetfield , memrii ramasi, l-au ales pe Jason pentru ca era prieten cu regretatul basist Cliff Burton.

Daca stam sa amintim melodiile Metallica care au ramas in istorie, ar trebui neaprat sa ne oprim la „ ”, ”, „ ”, si „Nothing else matters”.

In prezent, trupa tocmai a finalizat cel de-al noualea material de studio si se pregateste de promovarea acestuia. De asemenea, anul acesta, Metallica a sustinut un megaconcert la Bucuresti, promitand fanilor romani ca vor reveni.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea