Showbiz

#rock #metallica

Metallica la Bucuresti: Incepe numaratoarea inversa!

Pregatirile pentru concertul Metallica din data de 23 iulie de pe stadionul Cotroceni sunt pe ultima suta de metri. Deja organizatorii au intocmit o serie de reglementari pe care fanii infocati ce vor veni sa-si vada oaspetii, vor trebui sa le respecte.

Astfel, organizatorii au decis ca cei ce vor veni la concert nu au voie cu umbrele in incinta stadionului. "In caz de averse, spectatorii sunt rugati sa-si aduca pelerinele de ploaie, accesul cu umbrele in incinta stadionului fiind strict interzis", au declarat organizatorii evenimentului.

Fanii nu au voie cu umbrele la concert, desi maine se anunta zi ploioasa

Acest lucru pica foarte prost pentru saracii fanii prezenti la concert, avand in vedere faptul ca pe Yahoo Weather, ziua de maine se prezinta a fi una ploioasa, cu sanse de precipitatii de peste 80%, mai ales in primele ore ale zilei.

In plus, Emag!c Entertainment mai recomanda venirea din timp pentru a se evita aglomeratia. Accesul in stadion se va face incepand cu ora 16.00.

O veste buna pentru cei aproape 24.000 de spectatori asteptati la concert este ca acestia vor beneficia de cel mai mare sistem de baruri implementat pana acum in Romania: 150 m de bar (din care 100 m pe gazon), 60 de dozatoare, peste 20 de vanzatori mobili de bere si bauturi racoritoare, o echipa de 200 de barmani cu o servire de 330 beri pe minut.

Pe langa asta, in incinta stadionului vor mai fi disponibile inghetata, popcorn si chipsuri. Bauturile si produsele alimentare vor fi achizitionate doar pe baza de jetoane, acestea putand fi procurate de la cele 26 de casierii Raiffeisen din stadion.

In deschiderea megaconcertului Metallica va canta trupa The Sword, originara din Texas, cea care insoteste formatia Metallica de-a lungul turneului sau european.

Metallica este una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie. Trupa a a luat fiinta in 1981. De-a lungul carierei, Metallica a scos 8 albume de studio, 2 albume live, 2 EP-uri, 9 videoclipuri, a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea si a fost onorata cu 7 premii Grammy.

Formatia a cunoscut schimbari de-a lungul timpului. Pe 27 septembrie 1986, basistul trupei, Cliff Burton intr-un accident rutier. Pierderea lui a socat atat fanii Metallica cat si fanii heavy-metal-ului din intreaga lume. Basistul a fost inlocuit cu Jason Newstead. Lars Ulrich , Kirk Hammett si James Hetfield , memrii ramasi, l-au ales pe Jason pentru ca era prieten cu regretatul basist Cliff Burton.

 

Daca stam sa amintim melodiile Metallica care au ramas in istorie, ar trebui neaprat sa ne oprim la „ Master of Puppets ” (1986), Enter Sandman ” (1991), „Unforgiven” (1992), si „Nothing else matters” (1993).

Metallica lucreaza la cel mai nou album de studio

In prezent, trupa lucreaza la cel de-al noualea material de studio, ce urmeaza a fi lansat anul acesta. Tot in 2008, Metallica va reveni la Bucuresti dupa aproape un deceniu de la primul concert sustinut in Romania!

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea