Showbiz

#premiu #4 aprilie 2009 #rock and roll hall of fame #metallica #muzica #rock

Metallica a intrat in Rock and Roll Hall of Fame

 
Este oficial: Metallica isi va primi binemeritatul loc in Rock and Roll Hall of Fame. Evenimentul va avea loc pe 4 aprilie 2009 la Public Hall din Cleveland.

Grupul rock Metallica a luat fiinta cu aproape 25 ani in urma si este de departe considerata una dintre cele mai influentabile trupe ale genului.

James Hetfield ( foto ) a fost intrebat de catre cei de la Pulse of Radio pe cine ar prefera sa-i inmaneze premiul.

„Este o decizie dificila”, a raspus acesta. „Ar trebui sa fie cineva pe care noi l-am inspirat in cariera artistica, o persoana carismatica , dar in acelasi timp cineva care este suficient de celebru. M-am gandit insa de multe ori ca ar fi frumos sa fie pur si simplu unul dintre fanii nostri, un necunoscut”, a mai adaugat James Hetfield.

De asemenea, solistul a precizat ca, pentru ridicarea premiului, vor urca pe scena toti cei care au contribuit vreodata la un album Metallica .

Grupul Metallica a reprezentat o forta in lumea heavy metal-ului, inca de la lansarea albumului de debut, in 1983, si pana la aparitia pe piata in 2008, a celui mai recent LP, „ Death Magnetic ”.

Albumul care le poarta numele a ajuns in varful clasamentului US Billboard in 1991, Metallica fiind de altfel cea mai aclamata trupa de heavy metal din Statele Unite ale Americii.

Alaturi de membrii Metallica, printre ceilalti artisti care isi vor ocupa locul in Rock and Rall Hall of Fame pe 4 aprilie, se numara Run D.M.C., Little Anthony & the Imperials, Jeff Beck si Bobby Womack.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea