Showbiz

#rock #iron maiden #concert #bucuresti #cabine de masaj #relaxare #backstage

Membrii Iron Maiden vor masaj inainte de concert

Trupa britanica de masaj pentru relaxare.

Pe langa cele doua cabine de masaj , echipa trupei a mai solicitat 10 camere, incluzand birourile de productie, garderobele si o zona pentru fumat. Pe durata vizitei in Romania membrii Ion Maiden vor avea la dispozitie masini de lux Mercedes, doua limuzine S Class, un SUV ML si un van Viano.

Pe 4 august Iron Maiden va sustine la Bucuresti un concert care face parte din turneul mondial "Somewhere back in time ". Spectacolul le va oferi spectatorilor sansa de a vedea un show elaborat, inspirat din legendara scena egipteana din Powerslave Tour.

Ultimele bilete disponibile pot fi achizitionate pana duminica din reteaua magazinelor Diverta, urmand ca in ziua concertului acestea sa se gaseasca si la casele de bilete de la intrarea in stadion.

Formatia Iron Maiden (Fecioara de fier), formata in 1975 de basistul Steve Harris, este una dintre cele mai cunoscute si valoroase trupe de heavy metal, avand vanzari de peste 100 milione de albume in intreaga lume, membrii trupei fiind considerati liderii miscarii britanice de heavy metal numita "New Wave".

Iron Maiden are o impresionanta colectie de 14 albume de studio, cel mai cunoscut fiind "Fear of the Dark", aparut in 1992, iar componenta actuala a trupei este: Bruce Dickinson (voce), Dave Murray (chitara), Adrian Smith (chitara), Janick Gers (chitara), Steve Harris (bass) si Nicko McBrain (tobe).

Popularitatea de care se bucura Iron Maiden este confirmata si de existenta a 38 de trupe tribut in intreaga lume. Dintre acestea, cele mai interesante si cunoscute sunt trupa Iron Maidnem ( Aproape Maiden) din Ungaria, formata in 1996 si trupa The Iron Maidens (Fecioarele de Fier), din California, formata in 2001 si in a carei componenta se afla numai femei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea