Showbiz

#lethal weapon #serie #actiune #richard donner #danny glover #mel gibson

Mel Gibson si Danny Glover in Arma mortala 5

Va mai aduceti aminte de seria in care doi politisti aruncau mai intai orasul in aer pentru a-i prinde si a-i pedepsi pe criminali ? Se pare ca ni se pregateste...partea a cincea a seriei cu Mel Gibson si Danny Glover in rolurile principale.

Gibson si Glover se pare ca au semnat deja pentru Leathal Weapon 5, la zece ani de la lansarea celei de-a patra parti a francizei. Regizorul Richard Donner, care a realizat toate cele patru filme ale seriei, a dezvaluit inca de anul trecut ca este gata de inca un Lethal Weapon daca Mel Gibson va fi de acord sa joace din rolul sergentului Martin Riggs.

O sursa din cadrul studioului a declarat pentru cotidianul britanic Daily Star: "Leathal Weapon 5 are unde verde. Atat Mel cat si Danny isi vor relua rolurile, iar scenariul este fabulos".

Lethal Weapon a devenit una dintre cele mai faimoase serii ale cinematografiei americane, primul film avand premiera in 1987. Nu stim insa cat de sprinteni mai sunt cei doi actori, avand in vedere ca sunt trecuti bine de 50 de ani, dar cu siguranta vom avea parte de multa actiune.

Urmareste trailerul filmului Lethal Weapon 1, prima parte a seriei


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea