Showbiz

#mel gibson #braveheart #patimile lui hristos #regie #actor #regizor #ridley scott #mad max #arma mortala #oscar

Mel Gibson: "Regia ma oboseste foarte mult"

Mel Gibson , starul seriei Arma Mortala si castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun regizor cu filmul Braveheart , spune ca desi adora sa lucreze in spatele camerei de filmat, gaseste aceasta meserie extrem de obositoare, scrie femalefirst.co.uk

"Regia imi ofera cantitatea suficienta de placere, dar ma oboseste foarte mult. Nu stiu cum reuseste Ridley Scott sa revina in forta intr-un timp atat de scurt. Dupa ce termin de regizat un film, am nevoie de o camera captusita in care sa ma relaxez timp de un an”, a declarat Mel Gibson pentru MTV.

In ciuda dificultatilor, Mel se pregateste sa treaca in spatele camerelor pentru un nou proiect, inspirat din conditiile dure la care a fost suspus pe vremea filmarilor la Mad Max.

“Am filmat la Mad Max intr-un loc in care nimeni nu ar indrazni sa calce. Nu a fost delco confortabil. A fost un film cu buget redus . 25 de oamnei in echipa. Nu aveam rulota . Ca sa ma schimb de haine trebuia sa ma duc pe partea cealalta a soselei. Asta era tot”, a mai adaugat actorul.

"Mereu am vrut sa ma intorc acolo, dar nimeni nu m-a lasat. Momentan lucrez la un proiect care, zic eu, imi va permite sa revin in acele locuri.”

Urmareste trailerul filmului Patimile lui Hristos, in regia lui Mel Gibson



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea