Showbiz

#mel gibson #infidel #edge of darkness

Mel Gibson isi insala sotia?

Infidelitatea este ceva normal la Hollywood, iar actorul nu face exceptie. Banuielile sunt alimentate de o revista australiana, care a publicat cateva poze cu starul american, insotit de o tanara rusoaica .

Potrivit publicatiei, , Oksana , in timp ce filma noua sa productie, . Revista a pretins, cu ajutorul unor fotografii ce ii "incriminau", ca perechea a fost vazuta timp de trei zile la rand in rulota actorului-regizor. Imaginile au facut senzatie in tara de la Antipozi.

Pe de cealalta parte, vedeta incearca sa puna capat zvonurilor, prin purtatorul sau de cuvant, Alan Neirob. Reprezentantul a spus ca femeia "este doar o artista de la casa de discuri a lui Mel Gibson si acum inregistreaza un album. E cantareata", a adaugat Neirob.

Citeste continuarea articolului pe siteul Antena3

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Apocalypto, in regia lui Mel Gibson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea