Showbiz

#regizor #actor #finantare #biserica #mel gibson

Mel Gibson baga milioane de dolari in biserici

Actorul Mel Gibson, premiat cu Oscar pentru rolul din Braveheart, a contribuit la finantarea unei biserici cu aproape 32 milioane dolari, potrivit declaratiilor fiscale ale vedetei.

Gibson, in varsta de 52 de ani, este principalul donator al cultului Holy Family Church, care numara aproximativ 100 de membri.

Noua biserica a acestui grup controversat , nerecunoscut de Biserica Catolica , valoreaza de 12 ori mai mult decat cladirea arhidiocezei din New York. Fisele de arata ca Holy Family Church, California, detine si obiecte de arta in valoare de peste 350 de mii de dolari.

Membrii acestui cult se opun schimbarilor survenite in politica Bisericii Catolice in anii '60.

Pe langa o cariera de succes ca actor, Mel Gibson este cunoscut si pentru filmele regizate de el. Patimile lui Hristos, care a fost ales drept cel mai controversat film din toate timpurile, a starnis mania tutror credinciosilor.

Violenta extrema si modul in care Mel Gibson a prezentat ultimele 24 de ore din viata lui Iisus au fost principalele teme de discutie in toata lumea.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea