Showbiz

#casa #malibu #mel gibson #david duchovny #tea leoni

Mel Gibson a cumparat casa lui Tea Leoni

Resedinta din Malibu a actorilor si , aflata in zona Carbon Canyon, a fost cumparata de Mel Gibson pentru suma de 11.5 milioane de dolari, informeaza courant.com.

Se observa clar ca situatia familiei Duchovny s-a schimbat in ultimele luni. In iunie, Duchovny si Leoni au spus vecinilor ca sunt nerabdatori sa se intoarca in New York pana la anului scolar. La sfarsitul verii, aflam ca David Duchovny s-a internat, pentru ce numeste el, dependenta de sex.

Mel Gibson a inteles imediat ca e vorba despre o afacere minunata si i-a facut celebrului cuplu o oferta. Tea a acceptat pe loc pretul oferit de Gibson.

Casa are un teren de 5.5 acri, vedere la ocean formata din sapte camere, patru bai, trei garaje si doua piscine .

Mel Gibson mai detine cateva proprietati in Malibu, Costa Rica si insulele Fiji. De asemenea, actorul mai detine o proprietate numita The Old Mill, in Greenwich, evaluate la 35 de milioane de dolari.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The X-Files: I Want to Believe, cu David Duchovny si Gillian Anderson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea