Showbiz

#monden #las vegas #concert #striptease #incredere #hipnoza #sexy #melanie brown #mel b #pop

Mel B hipnotizata ca sa se dezbrace

Melanie Brown (ex – Spice Girls ) sta prost la capitolul incredere. Ba mai mult de atat, aceasta s-a lasat hipnotizata pentru a-si infrana emotiile si a putea face fata show-urilor programate la Las Vegas, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Cantareata este prinsa in perioada aceasta cu o serie de spectacole pe care le sustine in „Orasul pacatului”, show-uri in al caror scenariu sunt incluse momente provocatoare si sexy cu Mel B imbracata sumar.

Cea care odinioara purta cu mandrie porecla de „ Scary Spice” si-a luat in serios denumirea, fiind ea de-a dreptul „scary” (infricosator) de ideea de a se dezbraca in fata publicului.

Pentru a nu-si dezamagi insa fanii care vor sa vada o Melanie sexy si plina de incredere, artista s-a lasat hipnotizata de o prietena, cu scopul de-a si recastiga increderea si calmul.

„Prietena mea m-a hipnotizat chiar inainte de repetitii pentru a avea o minte deschisa. Devenisem un pic nervoasa. Anxietatea pusese stapanire pe mine. M-am lasat hipnotizata pentru a ma calma si a lucra cum trebuie”, a povestit Mel B pentru site-ul people.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea