Showbiz

#boala #schizofrenie #megan fox

Megan Fox sufera de schizofrenie

Sau cel putin asa crede actrita in varsta de 23 de ani. Fox are un secret pe care il ascunde fanii si jurnalistii curiosi: are atacuri de schizofrenie, scrie Female First.

Vedeta din Transformers a recunoscut ca are probleme cu sanatatea mintala inca din adolescenta, si, cu toata ca nu a fost diagnosticata de medici, Megan Fox este convinsa care prezinta o mare parte din simptomele acestei boli, care uneori ii provoaca halucinatii auditive, atacuri de paranoia sau disfunctii sociale.

Fox a mai dezvaluit ca a petrecut ani de zile studiind viata lui Marilyn Monroe, care a murit in urma unei supradoze de barbiturice la doar 36 de ani, si asta deoarece se teme ca problemele sale i-ar putea cauza un sfarsit asemanator celebrei dive.

Am citit tot ce s-a scris vreodata despre Marilyn Monroe. S-ar putea sa sfarsesc ca ea pentru ca ma lupt constant cu ideea ca am tulburari de personalitate si atacuri de shizofrenie. Sunt absolut sigura ca sufar de o boala mintala, dar inca nu mi-am dat seama cu exactitate ce este”, s-a confesat actrita revistei Wonderland.

iata de ce nu se plictisesc celebritatile niciodata. Daca nu ai o viata palpitanta, atunci inventeaza una, macar pentru presa. Oare Megan mai sufera si de dislexie asa cum pretind 80% din starurile de la Hollywood?

Urmareste trailerul filmului horror Jennifer's Body, cea mai recenta productie cu Megan Fox


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea