Showbiz

#megan fox #brian austin green #casatorie #hawaii

Megan Fox s-a maritat!

Dezamagire mare pentru fanii frumoasei Megan Fox . Actrita s-a casatorit in Hawaii la sfarsitul saptamanii trecute cu iubitul ei, Brian Austin Green , in cadrul unei tinuta secret.

Potrivit TMZ, decat invitati. Au avut nevoie de atatia agenti de paza, incat a fost nevoie sa mai angajeze si altii in afara celor pusi la dispozitie de hotel. Totul a fost un mare secret”, a spus sursa pentru Star Magazine.

“Locul era perfect pentru o nunta ca la Hollywood. Era foarte romantic si frumos”, a spus aceeasi sursa despre locul in care s-a desfasurat ceremonia. “Megan si Brian se aflau la hotel deja de cateva zile. Nici nu cred ca au planuit toata nunta. Parea sa fi fost ceva spontan ”, a adaugat acelasi martor .

Dupa nunta, au ramas la hotel pentru a se relaxa, iar acum se bucura de luna de miere potrivit afirmatiei sursei citate.

In urma cu o saptamana insa, la premiera filmului Jonah Hex, Megan Fox a sustinut ca nu vrea sa se marite prea curand. “Vor mai trece cativa ani pana sa ma marit. Ma voi casatori la 44 de ani”, a spus actrita.

Urmareste un trailer la Jonah Hex, cel mai recent film in care joaca Megan Fox:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea