Showbiz

#megan fox #haine #foto

Megan Fox - ramane din nou fara haine (FOTO)

Megan Fox renunta la haine din nou pentru o alta campanie publicitara pentru colectia de toamna/ iarna 2010 -2011 a celor de la Armani Underwear si Armani Jeans, relateaza showbizspy.com.

megan foxFilmarile si fotografiile cu Megan Fox in lenjerie intima au fost realizate la Los Angeles si vor putea fi vazute in marile orase din intreaga lume incepand cu luna iulie. Si daca tot nu v-ati saturat de formele lui Megan, aflati ca din septembrie va fi lansata si varianta pentru cinema a reclamei.

Actrita, care a mai pozat in lenjerie intima, nu este deloc pudica si nu se sfieste sa-si arate corpul pentru a atrage atentia. “Intotdeauna m-au amuzat actritele care se plang ca trebuie sa joace scene sexy la inceputul carierei. Pe cine pacalesc? Asta este punctul de plecare pentru a atrage atentia si a primi roluri mai bune”, a spus Megan Fox.

Actrita din Transformers a anunta saptamana aceasta ca s-a logodit din nou cu iubitul brian austin green, dupa ce amandoi anulasera logodna in primavara lui 2009.

Credit foto : showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea