Showbiz

#blockbuster #transformers #actrita #megan fox

Megan Fox prefera compania barbatilor

Actrita Megan fox, pe care o vom putea vedea in curand in continuarea blockbuster-ului Transformers, a declarat ca nu are nicio prietena din industria filmului, preferand mai degraba sa fie inconjurata de barbati.

"Nu am nicio prietena actrita. Am avut o singura prietena de-a lungul timpului. Cei mai multi prieteni sunt baieti. Mi-a placut intotdeauna sa fac lucruri baietesti", a declarat Megan Fox.

Cu toate acestea, in filmul Jennifer's Body, actrita joaca o scena de lesbianism impreuna cu Amanda Seyfried, pe care am vazut-o recent in muzicalul Mamma Mia!.

"Cele doua femei erau goale si s-au sarutat intr-o maniera foarte sexy, dupa care s-au rostogolit in pat. A fost surprinzator, senzual si salbatic", a declarat o sursa.

Megan Fox, in varsta de 22 de ani, s-a situat anul acesta pe primul loc in topul celor mai sexy femei din lume, realizat de revista FHM.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Transformers, cu Megan Fox si Shia LaBeouf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea