Showbiz

#christian bale #mcg #actiune #film #guvernator #arnold schwarzenegger #future begins #salvation #terminator 4

McG: "Schwarzenegger va avea un rol in Terminator 4"

Imediat ce s-a lansat zvonul cum ca va exista un , fanii au inceput sa se intrebe daca originalul cyborg T-800 si actualul va aparea si el in film. Cu ocazia evenimentului Comic- Con de la New York, regizorul a declarat ca Arnold Schwarzenegger va avea un rol in film, informeaza News.

“Nu il vreau pe el in primul film, versiunea aceea murdara si nemodelata din Griffith Park” a declarat McG.

Regizorul a refuzat sa ofere prea multe informatii despre cum il va aduce pe Schwarzenegger in film, dar a spus ca a angajat doi specialisti pentru a da o noua viata terminatorului folosind trasaturile lui Arnold.

“Trebuie sa gasim o solutie pentru a face trecerea de la personajul uman la cel sintetic, robotizat, pana in acel punct in care nimeni sa nu isi poata da seama unde incepe unul si unde se termina celalalt.” a mai adaugat McG.

Povestea din Terminator Salvation: The Future Begins continua cu John Connor si viitoarea lui sotie Kate Brewster care alcatuiesc o grupare de rezistenta impreuna cu supravietuitorii de pe Pamant impotriva armatelor de roboti construiti de Skynet. Ei vor descoperi insa un tradator in gruparea lor, o persoana care are un secret pe care nimeni nu-l banuia.

Urmareste trailerul filmului Terminator Salvation: The Future Begins

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea