Showbiz

#82 de ani #batranica #salvat #matthew mcconaughey

Matthew McConaughey - salvat de o batranica de 82 de ani

Matthew McConaughey traieste o viata plina de aventuri asemeni personajelor din filmele sale. Mai nou, actorul a fost salvat de o batrana mexicanca de 82 de ani , dupa ce sa s-a defectat in timpul unei lungi calatorii, informeaza FemaleFirst.

Vedeta din Fool's Gold calatorea impreuna cu un prieten spre o localitate din California, insa dupa un drum lung, camioneta sa a cedat in mijlocul unui desert, departe de orice asezare omeneasca.
"Masina s-a stricat in mijlocul desertului, intr-un loc unde nu am vazut picior de om timp de trei zile. A trebuit sa alerg mai bine de doua ore pe un drum laturalnic prafuit pana am dat de cineva care sa ne ajute”, a spus McConaughey.

"In final am gasit-o pe Matty, o mexicanca de 82 de ani, care mi-a imprumutat camioneta ei cu aproape jumatate de million de kilometri la bord. Astfel am putut ajunge intr-o localitate unde am reparat camnioneta mea si am pornit din nou la drum”, a adaugat actorul.

Matthew McConaughey a mai dezvaluit ca era sa moara chiar de ziua sa in noiembrie anul acesta, in timpul unei excursii la Marele Canion in care era insotit de iubita sa Camila si fiul lor Levi. "Mi-am petrecut cea de-a 39-a aniversare pe marginea sudica a Marelui Canion si aproape am fost aruncat in prapastie de un taur nervos. Dar am prins cateva stele cazatoare”, a scris starul pe blogul personal.

Urmareste trailerul comediei Tropic Thunder, cel mai recent film in care joaca actorul american.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea