Showbiz

#matt damon #keira knightley #impreuna #film de apoca

Matt Damon si Keira Knightley - impreuna intr-un film de epoca?

Studiourile 20th Century Fox au inceput sa dezvolte un nou proiect inspirat de nuvela lui F. Scott Fitzgerald, Tender is the Night. Mai mult chiar, David Nicchols a terminat deja scenariul, anunta pajiba.com.

Rolurile principale le-au fost oferite actorilor Matt Damon si Keira Knightley, ideali pentru a interpreta un cuplu de tineri americani a caror casnicie se destrama pe Riviera franceza a anilor ’20.

Daca va accepta oferta celor de la 20th Century Fox, Matt Damon il va interpreta pe Dick, un doctor cu un viitor stralucit, care este casatorit cu Nicole (Keira Knightley), o tanara bogata cu un stil de viata diferit.

Sunt sanse mari ca Knightley sa accepte rolul, mai ales ca actrita britanica are la activ o serie de filme de epoca (Atonement, The Edge of Love). De de alta parte, Damon ar avea nevoie de un motiv foarte bun pentru a juca in Tender is the Night. Actorul din Green Zone este una dintre cele mai cautate celebritati de la Hollywood in acest moment, fiind solicitat de multi regizori faimosi .

Deocamdata Tender is the Night nu are un regizor si nici nu a fost fixata data de incepere a filmarilor.

Urmareste trailerul filmului Green Zone cu Matt Damon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea