Showbiz

#avatar #jake gyllenhaal #matt damon

Matt Damon si Jake Gyllenhaal au refuzat sa joace in Avatar

Sam Worthington a devenit celebru gratie rolului din Avatar , dar actorul australian a fost foarte aproape de a pierde partitura in favoarea unor actori mult mai cunoscuti.

Regizorul James Cameron a afirmat de curand ca initial rolul lui Jake Sully le-a fost oferit lui Matt Damon si Jake Gyllenhaal, dar acestia l-au refuzat. Vorbind cu un reporter de la Los Angeles Times, Cameron a explicat ca Damon si Gyllenhaal nu erau prima sa optiune, caci si-a dorit de la inceput ca Worthington sa ia rolul, dar producatorii vroiau un star pe afis care sa aduca mai multi bani.

Nu se stie de ce Matt Damon si Jake Gyllenhaal au refuzat sa joace in Avatar, insa James Cameron este convins ca cei doi actori au simtit lipsa lui de interes in ceea ce-i privea. “L-am vrut pe Sam de la inceput. Poate ca si-au dat seama ca nu ei ma interesau. Pe langa asta, faceam un film gen Star Wars , iar ei sunt actori seriosi”, a spus regizorul lui Avatar.

Dupa cum stim, Avatar a facut istorie si fara staruri pe afis, iar producatorii au fost mai mult decat multumiti cu incasarile record de peste 2 miliarde de dolari.

Chiar daca nu au aparut in Avatar, Matt Damon si Jake Gyllenhaal vor fi din nou prezenti in cinematografe. Damon joaca in Green Zone, care va avea premiera pe 12 martie, in timp ce Gyllenhaal este protagonistul blockbuster -ului Prince of Persia: The Sands of Time, care va fi lansat la sfarsitul lunii mai.

Urmareste trailerul filmului Green Zone cu Matt Damon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea