Showbiz

#plictiseala #filme #matt damon

Matt Damon nu vrea sa moara de plictiseala

Matt Damon se teme ca se va plictisi de moarte doar facand filme, informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul spune ca intotdeauna incearca sa faca filme diferite ca gen, pentru a nu fi bagat intr-un anumit tipar. El mai spune ca ar fi foarte nefericit daca rolurile pe care le-ar primi ar fi mereu pe acelasi gen.

"Vad mereu actori care mor de plictiseala jucand aceleasi roluri mereu si mereu. Si nu cred ca este in interesul studiourilor acest lucru. Daca ai un lucru bun, profita de el. Apoi ii vad pe acesti actori care lupta din rasputeri sa faca ceva diferit, insa nu sunt lasati. As innebuni daca mi s-ar intampla si mie", a declarat Matt Damon.

In ultimul sau film, Matt Damon il interpreteaza pe Mark Whitacre, un director care este un agent FBI sub acoperire. Actorul a spus ca a fost impresionat de povestea adevarata si apoi de scenariu.

"Cand am citit cartea si manuscrisul, am lesinat de ras. Nu am mai citit asa ceva de multa vreme. Tipul asta era incredibil. Trebuia sa poarte peruca si toate firele alea si sa adune o gramada de informatii. In acelasi timp, spala bani fara ca FBI-ul sa aiba idee. Partea amuzanta e ca era un profesionist desavarsit. Avea insa probleme mentale. Le spunea oamenilor ca a fost adoptat dupa ce parintii sai murisera intr-un accident auto . Nimic nu era insa adevarat", poveste Damon despre eroul din The Informant.

Urmareste trailerul filmului The Informant:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea