Showbiz

#cameron crowe #gradina zoologica #matt damon

Matt Damon lupta pentru "Gradina zoologica" a lui Cameron Crowe

Cameron Crowe revine la filme dupa o pauza de cinci ani cu adaptarea cinematografica a unei carti de memorii despre proprietarul unei gradini zoologice.

Potrivit The Hollywood Reporter, filmul se numeste We Bought a Zoo (Am cumparat o gradina zoologica) si este inspirat de memoriile lui Benjamin Mee, un barbat care isi foloseste economiile de-o viata pentru a cumpara o gradina zoologica aflata in paragina .

Mee a achizionat gradina zoo cu scopul de a o redeschide pentru public si a reamenajat-o impreuna cu copiii sai, straduindu-se sa aiba grija de 200 de animale exotice in timp ce sotia sa se afla pe patul de moarte din cauza unui cancer la creier.

Pentru rolul lui Mee, Matt Damon se afla deja in negocieri cu producatorii de la 20th Century Fox, iar Cameron Crowe a rescris scenariul lui Aline Brosh McKenna . We Bought a Zoo va fi primul film al regizorului dupa drama Elizabethtown din 2005.

Pe Matt Damon il vom vedea in aceasta toamna in thriller-ul SF The Adjustment Bureau, al carui trailer il puteti viziona aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea