Showbiz

#premiile aca #breasla #colegi #luat la misto #matt damon

Matt Damon - luat la misto de colegii de breasla la premiile ACA

a fost distins samabata, 27 martie, cu un premiu pentru intreaga cariera de catre la gala care a avut loc in Beverly Hills. Insa actorul a avut parte de o avalansa de jigniri din partea colegilor de breasla, probabil invidiosi pe premiant.

“Nu merita premiul. Probabil ca nu au reusit sa i-l dea lui si Matt a fost solutia de ultim moment”, a spus, evident in gluma, , celebru realizator de talk-show si prieten cu Damon.

Nici comediana Sarah Silverman nu s-a abtinut de la comentarii la adresa lui Damon, laudandu-se ca acesta a devenit o celebritate dupa ce a jucat intr-un filmulet video realizat de ea in 2008 (n.r  - poate va amintiti de faimosul viral video “I f…ed Matt Damon ”).

“Cel mai rau lucru pe care il pot spune despre Matt Damon este ca e un perfectionist. Dar ii miroase gura si implanturile de par sunt chiar evidente. In afara de asta nu prea am ce sa spun de rau despre Matt”, a spus Sarah Silverman.

Matt Damon a incasat cateva vorbe dulci si de la sotia celui mai bun prieten al sau, actrita Jennifer Garner. “Ben este jumatatea uneia dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile. Dar nu cu mine. Iata dovada ca dragostea exista si la Hollywood. Cel putin pentru dragul meu sot si dragul sot al sotului meu”, a glumit Garner pe seama prieteniei dintre Ben Affleck si Matt Damon.

Dezamagirea cea mare pentru Damon a venit insa chiar din partea celui mai bun prieten al sau, Ben Affleck, al carui discurs nu prea l-a flatat pe actorul din Green Zone. “Matt mi-a spus intotdeauna «Ben, sunt doua lucruri mai importante pentru mine decat orice altceva pe lume : faima si banii». Ei bine, Matty, ai reusit! Ai tot ce ti-ai dorit”, a spus Affleck, abtinandu-se cu greu sa nu izbucneasca in ras.

Matt Damon insa a trecut peste "rautatile" colegilor si prietenilor, tinand un discurs amabil in fata unei audiente formate din multe vedete hollywoodiene, printre care Clint Eastwood, Don Cheadle sau fostul presedinte american, Bill Clinton.

Urmareste trailerul filmului Green Zone, cea mai recenta productie in care apare Matt Damon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea