Showbiz

#daniel craig #james bond #matt damon

Matt Damon: "James Bond e un imperialist misogin si sociopat"

Matt Damon este de parere ca James Bond este un personaj repugnant. Actorul din trilogia Bourne in care joaca rolul unui spion CIA, a sarit la gatul celebrului personaj creat de Ian Flemming si interpretat mai nou de Daniel Craig, scrie FemaleFirst.

“Este repugnant. Bond este un imperialist, misogin, un sociopat care invarte femeile pe degete, se indoapa cu Martini si omoara oameni”, l-a caracterizat Damon pe Bond. “Filmele cu James Bond au o formula pe care producatorii o respecta, pentru ca le aduce o gramada de bani. Se pricep foarte bine la asta”, a mai spus actorul american. Ramane de vazut ce replica ii va da James Bond.

Matt Damon ar fi trebuit sa joace rolul lui Eliot Ness, un agent federal faimos pentru eforturile sale da a impune legea prohibitiei in Chicago-ul anilor ’20, in filmul Torso, dar productia a cazut victima crizei economice.

Torso urma sa fie regizat de David Fincher, al carui ultim film, The Curious Case of Benjamin Button, are 13 nominalizari la Oscar 2009 . Insa producatorii s-au temut ca productia ar putea inghiti mai mult de 150 de milioane de dolari: “Paramount doreste in continuare sa realizeze Torso, dar nu isi asuma riscul de a-l realiza inca. Cauta moduri pentru a-l face cu mai putini bani. Daca nu vor reusi singuri, filmul ar putea primi ajutor de la alte studiouri ”, a declarat o sursa.

Urmareste trailerul celei de-a treia parti din seria Bourne: The Bourne Ultimatum cu Matt Damon.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea