Showbiz

#matt damon #dragoste #sf #the adjustment bureau

Matt Damon fuge de politica din cauza unei balerine

In asteptarea unei a patra parti a seriei Bourne, studiourile Universal il vor pe Matt Damon in urmatorul lor proiect, the adjustment bureau, scrie thehollywoodreporter.com.

Filmul, scris si regizat de George Nolfi, este o poveste de dragoste contemporana cu accente SF, inspirata de o nuvela a lui Philip K. Dick . Productia peliculei The Adjustment Bureau va incepe in septembrie anul acesta.

Nolfi, cel care a scris scenariul pentru The Bourne Ultimatum, va realiza si scenariul urmatorului film al seriei care fi regizat tot de Paul Greengrass si-l va avea ca protagonist pe Matt Damon.

In The Adjustement Bureau, Matt Damon va juca rolul unui congressman carismatic menit pentru scena politica. Insa destinul va fi schimbat de o frumoasa balerina de care se indragosteste. Actorul va incepe filmarile dupa terminarea lucrului la pelicula The Human Factor, in regia lui Clint Eastwood.

Urmareste trailerul filmului The Bourne Ultimatum cu Matt Damon.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea