Showbiz

#matt damon #fratele #jfk #biopic

Matt Damon - fratele lui JFK intr-un nou biopic

Matt Damon se pregateste de inca un rol biografic si va calca pe urmele altor actori, precum sau , intr-un nou film despre viata fostului senator american Robert F. Kennedy, anunta Deadline Hollywood.

Actorul poarta momentan negocieri pentru a intra in pielea celebrului politician asasinat in 1968, la doar cinci ani dupa ce fratele sau, Presesintele John F. Kennedy , a fost la Dallas, Texas.

Noul film se bazeaza pe biografia lui Bobby Kennedy scrisa de Evan Thomas si intitulata His Life. Matt Damon va semna contractul numai dupa ce va fi de acord cu scenariul. Pelicula va fi regizata de Gary Ross (Seabiscuit).

Bobby Kennedy a mai fost interpretat pana acum de Martin Sheen in filmul The Missiles of October, de Casey Affleck in The Kennedys of Massachusettes si de Dave Fraunces in filmul din 2006, Bobby.

Matt Damon este nominalizat la Oscar anul acesta pentru rolul secundar din Invictus in care ii da viata unui faimos jucator sud-african de rugby. Filmul va ajunge de saptamana viitoare si in cinematografele de la noi. Urmareste mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea