Showbiz

#bilete #massive attack #electro #alte-genuri

Massive Attack la Bucuresti: Se termina biletele din Zona A

Biletele in fata scenei ( Zona A ) la concertul Massive Attack de la Zone Arena din data de 27 iunie sunt aproape epuizate, anunta organizatorii evenimentului.

Ultimele 300 de bilete in Zona A mai pot fi procurate online pe eventim.ro si blt.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone, Orange si Sala Palatului. Dupa epuizarea lor, aceasta categorie de bilete nu va mai fi suplimentata.

In acest moment Massive Attack sunt in plin turneu european , turneu care promoveaza noul lor material discografic "Heligoland" si va face o oprire si in Bucuresti pe data de 27 iunie. Turneul beneficiaza de o productie cu totul speciala, iar “Masivii” vor oferi publicului un show fabulos bazat in mare parte pe super efecte vizuale ce au reusit pana in acest moment sa starneasca elogii si aprecieri din partea publicului si a presei, in egala masura.

Show-ul vizual a fost conceput si produs cu un buget de peste 2 milioane de lire sterline de renumitul collective United Visual Artists cu care trupa colaboreaza de peste sapte ani.

In deschiderea concertului pe care Massive Attack il vor sustine la Bucuresti in data de 27 iunie va canta Martina Topley-Bird.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea