Showbiz

#alte-genuri

Martina Topley Bird, in deschidere la Massive Attack

Martina Topley Bird este artista care va deschide concertul pe care trupa Massive Attack il va sustine la Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis de organizatori.

Spectacolul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter (zona Arcul de Triumf ). Intrarea in locatie se va face din strada Primo Nebiolo.

Biletele costa 80 si 95 de lei

Biletele pentru concertul Massive Attack se gasesc in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe si online la www.ticketpoint.ro, www. .ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon - Sector A si 80 lei pe gazon - Sector B.

Martina Topley Bird si-a castigat faima atunci cand a inregistrat vocea pentru primul , "Maxinquaie".

Martina si Tricky si-au continuat colaborarea si pe urmatoarele albume, "Nearly God", "Pre-Millennium Tension" si "Angels with Dirty Faces".

In 2003 a aparut primul album solo al artistei britanice "Quixotic". Albumul a fost vazut ca o mare realizare de catre critica si a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an. Cel de al doilea album, "The Blue God" a aparut in mai 2008 si din nou critica muzicala si publicul au apreciat muzica Martinei.

Albumul este produs de celebrul Danger Mouse, membru in grupul Gnarls Barkley si compozitor al hit-ului "Crazy". Pentru promovarea albumului The Blue God au fost lansate pana acum 2 single-uri: "Carnies" si " ".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea