Showbiz

#frank sinatra #film #biografie #leonardo dicaprio #martin scorsese

Martin Scorsese - film despre Frank Sinatra

Martin Scorsese va realiza un film despre , informeaza variety.com.

Regizorul isi dorea de multa vreme sa realizeze un film despre viata actorului .

Cu toata ca inca nu exista date clare asupra actorilor care vor da viata acestei pelicule, producatorii spun ca Leonardo DiCaprio este de departe cel mai potrivit pentru rolul lui Frank sinatra . Actorul pare sa fie si preferatul lui Scorsese care l-a distribuit in ultimii ani in patru filme: Gangs of New YorkThe AviatorThe Departed si Shutter Island .
 
Filmul prezinta viata tumultoasa a lui Frank Sinatra, care a starnit numeroase controverse prin aventurile sale amoroase, prietenia cu presedintele Statelor Unite si chiar legaturile sale cu Mafia. Producatorii au declarat ca pelicula va  fi una mai putin conventionala si va prezenta toate aspectele din viata actorului.

"Tatal meu avea o mare admiratie pentru oamenii talentati pe care i-a ales sa lucreze cu el, care l-au apreciat si admirat la randul lor. Ma bucur ca acest lucru a ramas neschimbat chiar si acum dupa moartea sa si Marty Scorsese va realiza un fim despre Sinatra", a declarat Tina Sinatra.

"Am visat dintotdeauna sa facem un film despre viata lui Frank Sinatra, iar Martin Scorsese este fara indoiala regizorul perfect pentru acest proiect", a declarat Peter Guber, unul dintre producatorii Universal Pictures .
 
Urmareste trailerul filmului The Departed, cu Leonardo DiCaprio:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea