Showbiz

#hugo cabret #celebra #carte pentru copii #martin scorsese

Martin Scorsese ecranizeaza celebra carte pentru copii "Hugo Cabret"

, recent omagiat la Globurile de Aur cu un premiu Cecil B. DeMille pentru intreaga activitate, poarta negocieri cu GK Films pentru a regiza adaptarea cinematografica a cartii pentru copii "The Invention of " de Brian Selznick, informeaza ComingSoon.com.

Protagonistul cartii este un baiat orfan care locuieste intr-o gara aglomerata din Paris si intretine ceasurile. In incercarea sa de a repara un robotel, baiatul este implicat intr-o aventura misterioasa. Cartea The Invention of Hugo Cabret a fost premiata in 2008 pentru “cea mai buna carte ilustrata pentru copii” din America.

Scenariul a fost adaptat de John Logan, cu care Martin Scorsese a mai colaborat la The Aviator. Se pare ca acesta va fi urmatorul proiect cinematografic al lui Scorsese, iar productia peliculei va incepe pe 1 iunie la Londra.

Urmareste trailerul thriller-ulu Shutter Island, cel mai recent film regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul unui detectiv curajos:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea