Showbiz

#mark wahlberg #thriller #prisoners #max payne #productia

Mark Wahlberg - tata disperat in "Prisoners"

Mark Wahlberg va fi detine unul din rolurile principale intr-un thriller tenebrous care se anunta a fi unul dintre cele mai bune filme de gen din ultima perioada. Pelicula se numeste Prisoners , iar scenariul a fost scris de Aaron Guzikowski, informeaza Variety.

Prisoners spune povestea unui tata din Boston a carei fiica de 6 ani si prietena acesteia sunt rapite. Pentru a-si face singur dreptate, tatal fetitei il rapeste la randul sau pe barbatul pe care il suspecteaza ca este autorul rapirii. Se pare ca thriller-ul va semana cu filme precum Tacerea mieilor sau Seven.

Nu se cunosc deocamdata alte detalii despre productie si nici cine va semna regia. Cel mai probabil pelicula va fi lansata in 2010.

Mark Wahlberg lucreaza in present la proiectul cinematografic al lui Peter Jackson, Lovely Bones , si la drama Fighter. Recent a putut fi vazut in filmul de actiune Max Payne bazat pe jocul video cu acelasi nume.

Urmareste trailerul filmului Max Payne.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea