Showbiz

#insuratoare #casatorit #actor #the happening #mark wahlberg

Mark Wahlberg - gata de insuratoare

Cu o scurta cariera de rapper si cu una de succes in cinematografie , actorul Mark Wahlberg varsta de 37 de ani, vrea mai mult de la viata, asa ca a decis sa faca pasul cel mare si se casatoreasca, pentru a se simti in sfarsit implinit.

Starul din , de 30 de ani. Aceasta este insarcinata cu un al treilea urmas al lor, iar casatoria dintre cei doi se asteapta sa faca relatia si mai puternica.

"Continuam sa dezvoltam relatia noastra. Nu eram pregatit sa ma insor. Nu conta cu cine, la 20 sau la 30 de ani. Sunt pregatit sa fac lucrurile sa mearga constant, dar si pentru tot ceea ce presupune cladirea unei fundatii solide", a declarat vedeta.

Mark Wahlberg a renuntat la viata tumultuoasa pentru a se putea concentra asupra familiei si carierei. "Odata ce am renuntat la viata de noapte, adica iesirile in oras de la 22 pana la trei, patru, cinci sau sase dimineata, ramane destul timp intr-o zi ca sa fac si alte lucuri si sa am un somn bun de opt ore . Familia mea calatoreste cu mine de cele mai multe ori cand muncesc sau ma duc eu acasa in weekend", a marturisit actorul.

Wahlberg constituie, probabil, unul dintre putinele cazuri de vedete care au atat o cariera profesionala reusita, cat si o viata de familie ideala. Poate a constientizat ca este un om ca toti ceilalti si s-a hotarat sa se poarte ca atare.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Happening

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea