Showbiz

#remake #baltasar kormakur #olanda #islanda #thriller #mark wahlberg

Mark Wahlberg - eroul unui thriller islandez

Mark Wahlberg va fi protagonistul remake-ului unui thriller islandez care a fost inscris in competitia pentru “cel mai bun film strain” la Oscarurile de anul acesta, informeaza Reuters.

Pelicula se va numi Reykjavik-Rotterdam si il are in prim plan pe un agent de paza (Wahlberg) si fost contrabandist pe ruta Islanda-Olanda care este tentat sa se reintoarca la afacerile ilegale atunci cand se gaseste in dificultati financiare .

Regia filmului va fi semnata de Baltasar Kormakur, cel care a produs si jucat in pelicula originala. Filmul va fi produs de Warner Bros. Deocamdata nu se cunosc detalii despre datele de productie, insa regizorul pare hotarat sa realizeze remake-ul in alte locatii decat cele folosite pentru varianta islandeza.

Mark Wahlberg va putea fi urmarit in curand in cel mai recent film semnat Peter Jackson , drama supernaturala The Lovely Bones, dar si in comedia romantic Date Night .

Urmareste trailerul filmului The Lovely Bones:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea