Showbiz

#deprimat #max payne #the departed #cinema #mark wahlberg

Mark Wahlberg - deprimat din cauza lui "The Fighter"

Mark Wahlberg este deprimat din cauza noului sau film. Nu vorbim despre Max Payne , care va fi lansat saptamana aceasta, ci despre pelicula The Fighter , regizata de Darren Aronofsky . Actorul nu stie inca daca sau cand vor incepe filmarile la productia pentru care se antreneaza de doi ani de zile, informeaza aceshowbiz.com.

Wahlberg ar trebui sa joace in The Fighter rolul principal, pe cel al unui boxer, iar pentru asta actorul a inceput sa se pregateasca intens inca de acum doi ani. Totusi, nu stie nici acum daca filmarile vor incepe sau daca producatorii mai doresc sa realizeze pelicula. In plus, saptamana aceasta, Brad Pitt, unul din starurile productiei lui Aronofsky, a anuntat ca renunta la rol.

“Nu au inceput inca filmarile si nici nu stiu daca vor incepe vreodata. Eu continui sa ma antrenez si sa astept. Poate vom incepe lucrul chiar zilele astea”, a spus Wahlberg. “Au intervenit multe probleme care amana inceperea filmarilor. E prea deprimant sa vorbesc despre asta. In fiecare zi ma trezesc la 5 dimineata ca sa ma antrenez pentru un film care nici nu stiu daca va fi realizat vreodata. E deprimant”, a mai adaugat actorul.

Totusi Mark Wahlberg a reusit sa gaseasca si un lucru pozitiv in aceasta situatie. El spera ca in felul acesta va avea mai mult timp sa se antreneze si sa fie mai convingator in rol. “Daca reusesc sa ma mai antrenez inca sase luni si sa arat ca un adevarat boxer, ar fi minunat”, a afirmat starul din The Departed.

Urmareste trailerul filmului Max Payne cu Mark Wahlberg. Filmul va avea premiera vineri, 17 octombrie si in cinematografele de la noi.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea