Showbiz

#john illsley #mark knopfler #formatie #muzica #reunire #dire straits #rock

Mark Knopfler boicoteaza refacerea Dire Straits

 
John Illsley , basistul formatiei Dire Straits , a marturisit de curand ca a tot incercat sa-l convinga pe fostul sau coleg, Mark Knopfler , sa reuneasca trupa.

„Mi-ar face placere un turneu de reunire , desi Mark este ocupat acum cu altfel de muzica. Cred ca ne-a mai ramas in suflet un turneu de facut, si probabil inca un album" a declarat John Illsley.

Problema este ca totul depinde, se pare, de Mark Knopfler, care nu este prea incantat de idee, avand in vedere ca anul trecut afirma ca nu-i lipseste faima dobandita cu Dire Straits.

"Daca cineva imi poate spune un singur lucru bun despre faima, as fi foarte interesat sa-l aud" – declara pe atunci, Mark Knopfler.

In alta ordine de idei, chitaristul de la Dire Straits isi vede in continuare de proiectul sau solo, urmand sa lanseze luna aceasta cel de-al 3-lea album de studio, realizat in colaborare cu irlandezul Greg Pearle.

Trupa Dire Straits a debutat pe piata muzicala in 1977 si a atins apogeul celebritatii abia peste 10 ani, cand au lansat hiturile „Sultans of Swing”, „ Money for Nothing ” si „Brothers in Arms”. Membrii grupului si-au spus adio si s-au despartit la inceputul anilor `90.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea