Showbiz

#alexandra #dansez pentru tine #dans #muzica #mtv #premiera #obsession #videoclip #marius nedelcu #dance

Marius Nedelcu si-a lansat "obsesia" pe Internet

Marius Nedelcu a lansat cel de-al 2-lea videoclip din cariera sa solo. Acesta se intituleaza „ Obsession ” si a avut premiera online ieri la ora 18.00.

Dupa cum se poate observa si din titlul melodiei, videoclipul prezinta obsesiile fiecarui personaj care apare pe pelicula, bineinteles totul centrandu-se in jurul lui Marius Nedelcu si al Alexandrei, partenera sa din cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Noul material video are o imagine punk-rock, locatia aleasa fiind una cu hale si ziduri desenate cu markerul si graffitti.

Povestea piesei „Obsession” este una de dragoste. Personajul central vrea sa fie iubit si acceptat asa cum este, pornind de la ideea ca nu are nevoie de lucruri materiale, ci doar de o comunicare directa („heart to heart”).

Filmarile au avut loc in 17 ore. A fost nevoie de 4 dansatori profesionisti si mai multe ore de repetitii pentru a realiza coregrafiile sofisticate din clip. Scenografia i-a apartinut in totalitate lui Marius, in timp ce regia a fost semnata de Tudor Jelescu.

Primul videoclip lansat de Marius Nedelcu s-a intitulat "Rain" si a fost realizat in colaborare cu Giulia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea