Showbiz

#obsession #televiziune #polonia #imn #muzica #marius nedelcu #dance

Marius Nedelcu isi transforma "obsesia" in imn polonez

Cel mai nou single al lui Marius Nedelcu va deveni imnul unui post de televiziune din Polonia, informeaza casa de discuri MediaPro Music.

Noua piesa a lui Marius se intituleaza „ Obsession ” si beneficeaza deja si de un videoclip. Melodia va marca inaugurarea postului muzical „Eska TV” din Polonia. Artistul roman va participa la acest eveniment in calitate de invitat de onoare.

"Sunt foarte onorat de invitatie. Eska Radio m-a sustinut din start si este o bucurie pentru mine ca isi doresc sa fiu alaturi de ei cand lanseaza Eska TV. M-am simtit intotdeauna foarte bine in Polonia si de abia astept sa ii vad pe toti prietenii mei de acolo.", a precizat Marius.

Povestea piesei „Obsession” este una de dragoste. Personajul central vrea sa fie iubit si acceptat asa cum este, pornind de la ideea ca nu are nevoie de lucruri materiale, ci doar de o comunicare directa („heart to heart”).

Filmarile au avut loc in 17 ore. A fost nevoie de 4 dansatori profesionisti si mai multe ore de repetitii pentru a realiza coregrafiile sofisticate din clip. Scenografia i-a apartinut in totalitate lui Marius, in timp ce regia a fost semnata de Tudor Jelescu.

Primul videoclip lansat de Marius Nedelcu s-a intitulat "Rain" si a fost realizat in colaborare cu Giulia .  

Marius Nedelcu & Giulia - Rain

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea