Showbiz

#dance

Marius (ex.Akcent) selectionat pentru un mega-festival in Polonia

(ex. Akcent) a fost sa participe la cel mai mare festival de muzica din Polonia, Sopot Hit Festival, cu single-ul "Rain".

Desi abia a fost lansat in Romania, primul al lui Marius Nedelcu, "Rain" se bucura de un real , acesta ajungand si pe piata muzicala din Polonia. Astfel, piesa este deja difuzata de unul dintre cele mai mari radiouri nationale, cat si la televiziunile muzicale poloneze.

Giulia il va insoti pe Marius in Polonia

Mai mult de atat, Marius a fost selectionat sa participe la festivalul Sopot Hit Festival. Artistul impreuna cu Giulia, cea care l-a ajutat la aceasta piesa, se va lupta pe 9 august cu alti 15 artisti, pentru premiul cel mare.

"Sunt entuziasmat si onorat sa particip la acest festival. Imi doream foarte tare sa ma calific pentru concurs si este, poate, cea mai mare bucurie de pana acum pentru ca nu ma asteptam sa revin in Polonia atat de repede. Eu si Giulia vom face tot ce putem ca sa ne prezentam cu un show frumos la Sopot", a declarat Marius.

Marius si Giulia vor putea fi vazuti in direct in seara de 9 august pe canalul de televiziune TVP 2, cel mai popular post de televiziune polonez.

Albumul de debut al lui Marius, un real succes

Single-ul "Rain" face parte de pe "By Myself", primul album solo al lui Marius editat de casa de discuri MediaPro Music

Marius a parasit trupa Akcent din care a facut parte timp de 7 ani, lunile trecute, motivul invocat fiind ca Marius doreste sa-si inceapa o cariera solo, total diferita de stilul Akcent.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea