Showbiz

#lansare #single #marijuana #marijuana dupa 10 ani #il-egal #hip hop

Marijuana revine pe scena muzicala

Marijuana pare sa fi lasat in urma problemele cu drogurile si familia si este gata sa revina pe scena muzicala.
 
La zece ani dupa aparitia primului ei album Marijuana alias Dana Coteanu se implica in proiectul “Tempesta All Stars - PERSPECTIVE”, dat fiind ca noua ei casa de discuri va fi chiar Tempesta Productions, care in prezent lucreaza cu mai multe nume din hip- hop-hop -ul romanesc.
 
Colaborarea cu Tempesta a inceput acum doua  saptamani, odata cu inregistrarea piesei “Marijuana - dupa 10 ani”, pe care o veti putea asculta in premiera miercuri, 18 noiembrie, in cadrul emisiunii Tv “Neata cu Razvan si Dani ”, unde vor mai fi invitati si Shatyr si Tonik Obiektiv.
 
De asemenea, Marijuana a colaborat cu hip-hop-erii de la Il-Egal pentru single-ul “Romania acum”, pentru care deja s-a filmat videoclip.
 
Pe 22 noiembrie Marijuana va canta pe scena din clubul bucurestean Fabrica, cu ocazia lansarii CD-ului, “Tempesta All Stars - PERSPECTIVE”, material la care au lucrat Shatyr, Neve, Tonik Obiektiv, Rugz, Marijuana, Nasta, Cortes, Omega, Ciupe si Zeze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea