Showbiz

#marijuana #internare #spital #suceva #alcool #hip hop

Marijuana - internata la Spitalul Municipal din Suceava

Cantareata de hip-hop Marijuana a fost internata de urgenta in weekend-ul trecut la Spitalul Municipal din Suceava. Marijuana a fost preluata de o ambulanta din zona centrala a Sucevei, dupa ce cativa trecatori au observat ca aceasta se comporta ciudat.
 
“Vorbea la telefon si dintr-o data a inceput sa tipe si apoi a ramas nemiscata”, a declarat o femeie care a vazut intreaga scena. Martorul a alertat cativa politisti comunitari , care au sunat la 112.
 
Marijuana (30 de ani) se afla intr-o stare de agitatie psihomotorie, fiind incoerenta atunci cand a fost internata la spital. Rezultatele analizelor de urina arata faptul ca artista nu a consumat droguri. Medicii au prelevat probe toxicologice care urmeaza sa fie trimise spre analiza la Serviciului de Medicina Legala. 
 
Medicii au anuntat pentru orice eventualitate Brigada de Combatere a Crimei Organizate Suceava, luandu-se in considerare antecedentele cantaretei, care a avut in trecut probleme cu consumul de stupefiante .
 
Desi era incoerenta, Marijuana a apucat sa le spune medicilor de garda ca starea ei se datoreaza consumului de tequila.
 
Marijuana, pe numele sau adevarat Dana Coteanu , s-a lansat in muzica hip-hop in 1999 alaturi de trupa La Familia. De curand, artista si-a anuntat revenirea pe scena muzicala dupa o absenta indelungata.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Romania Acum", recenta colaborare dintre trupa Il-egal si Marijuana
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea