Showbiz

#mariah carey #janet jackson #colaborare cinematografica

Mariah Carey si Janet Jackson - colaborare cinematografica

Mariah Carey si Janet Jackson vor colabora, nu la un proiect muzical, ci la un nou film semnat Tyler Perry , anunta aceshowbiz. com .

Cele doua cantarete si actrite vor fi protagonistele peliculei For Colored Girls Who Have Considered Suicide When Rainbow is Enuf (cu siguranta , unul dintre cele mai lungi titluri nascocite vreodata), iar vestea a dat-o chiar Perry la premiera celui mai recent film al sau, Why Did I Get Married Too ?

Pe langa Carey si Jackson, pe afisul filmului regizat de Tyler Perry se mai regasesc Whoopi Goldberg, Kerry Washington si Macy Gray.

Productia este adaptarea cinematografica a piesei de teatru cu acelasi nume scrisa de Ntozake Shange in 1975 si este, in opinia lui Perry, “un tribut uimitor adus demnitatii si puterii femeilor de culoare”. Piesa a castigat la vremea publicarii sale numeroase premii din partea criticii de specialitate.

Filmarile la For Colored Girls Who Have Considered Suicide When Rainbow is Enuf vor demara in iunie, iar premiera peliculei va avea avea loc in ianuarie 2011.

Mariah Carey, dupa mai multe roluri dezastroase, a fost unanim apreciata pentru rolul asistentei sociale din drama castigatoare a unui premiu Oscar, Precious: Based on the Novel Push by Sapphire. Pentru prestatia ei, Carey a primit chiar premiul pentru debut in cadrul Festivalului de Film de la Palm Springs de anul trecut.

Janet Jackson joaca in cel mai recent film al lui Tyler Perry, Why Did I Get Married Too?, care a avut premiera la New York la sfarsitul saptamanii trecute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea