Showbiz

#pop

Mariah Carey, oferta de 63 de milioane de euro

Celebrei artiste Mariah carey i s-au propus 50 de milioane de lire sterline (63 de milioane de euro) pentru a sustine cate un recital in fiecare seara, timp de 3 ani, la celebrul cazinou Planet Hollywood din Las Vegas.

Daca accepta aceasta oferta, cantareata in varsta de 38 ani va calca pe urmele lui Celine Dion, Sir Elton John si Bette Midler, detinatori a unor contracte asemanatoare cu celebrul cazinou.

Mariah Carey, regina Las Vegas-ului 

„Mariah este una dintre cele mai populare artiste de aici. Ar putea deveni, cu usurinta regina Las Vegas-ului”, a informat o sursa apropiata artistei pentru revista America`s Star.

Pana in prezent Mariah Carey a lansat 11 albume, cel mai recent fiind „E=MC2”, al carui single extras, „Touch My Body” a ajuns intr-un timp relativ scurt, un hit.

Mariah Carey este o cantareata de muzica r&b si pop, compozitoare, producator si actrita americana. Si-a lansat albumul de debut pe piata muzicala in 1990 cu ajutorul casei de discuri Columbia Records. A fost prima artista care a avut primele 5 single-uri in topul pieselor muzicale din Statele Unite Bilboard Hot.

O serie de melodii ajunse hit-uri prin anii 1993 au clasat-o pe Mariah pe pozitia celor mai bine vanduti cantareti ai Casei de Discuri Columbia.  De asemenea Mariah a fost desemnata de revista Bilboard  ca fiind cea mai de succes cantareata a anilor 90 din Statele Unite.

Mariah Carey, cea mai buna voce a tuturor timpurilor 

Diva a fost numita in 2000 cea mai buna artista pop a mileniului la World music Award. Dupa RIAA este a treia cea mai buna vanduta artista. Pe langa asta, Carey a castigat 5 premii Grammy si este cunoscuta pentru puterea, stilul melismatic si intinderea vocii.

Diva, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicala in 2005 cu albumul „The Emancipation of Mimi”, ce a avut un succes imens.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea