Showbiz

#pop #alte-genuri #r&b #mariah carey #album #muzica #single #obsessed #2009 #memoirs of an imperfect angel

Mariah Carey isi lanseaza "memoriile" pe 25 august

Mariah Carey va lansa pe 25 august cel mai recent album al sau, „Memoirs of an Imperfect Angel”. „ Obsessed ”, primul single extras de pe acest LP a iesit deja pe piata in Statele Unite, potrivit unui comunicat de presa.

Artista este cat se poate de entuziasmata de noul sau proiect muzical. Pe contul sau de Twitter, Mariah a declarat: “Sunt incantata…serios, acesta este unul dintre cantecele mele preferate. Imi place la nebunie albumul. Sunt absolut vrajita de ce a iesit. Abia astept sa il ascultati si voi”.

In curand, Mariah va filma si videoclipul pentru piesa „Obsessed”. Acesta va fi regizat de Brett Ratner , cel care a mai colaborat cu Mariah in trecut la clipurile melodiilor „I Still Believe”, „It`s Like That” si „Heartbreaker”.

memoirs of an imperfect angel, cel de-al 12- lea album din cariera artistei se lanseaza dupa E=MC²  (un material rasplatit cu discul de platina) si The Emancipation Of Mimi (album ce s-a vandut in 10 milioane de exemplare), albume ce au debutat pe primul loc in Statele Unite.  

Noul material semnat Mariah Carey va fi disponibil si in Romania din luna august.

Mariah Carey  - Without You

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea