Showbiz

#12 decembrie 2008 #sala palatului #gypsy #damian draghici & brothers #muzica tiganeasca #concert #alte-genuri

Maraton muzical gypsy pe scena Salii Palatului


Damian Draghici & Brothers vor sustine un concert de exceptie intitulat “Deschide-ti inima!” pe 12 decembrie, la Sala Palatului, la ora 20.00. “Deschide-ti inima!” se anunta a fi un concert cu o desfasurare impresionanta de forte: peste 300 de artisti si invitati-surpriza, din toata lumea.

Spectacolul se desfasoara in cadrul proiectului national de multiculturalitate si multilingvism „Arta contra drog 2009“.

Artistii tigani isi vor pune în valoare maiestria, sub lumina reflectoarelor, vor face ceea ce stiu ei sa faca mai bine: sa cante, sa danseze, sa transmita bucuria de a trai.

În “Deschide-ti inima!”cateva sute de artisti vor rosti cuvantul “tigan” in toate limbile Pamantului. Artisti din India, tarile arabe, Rusia, Romania si estul Europei , Franta si Spania vor urca pe scena pentru a spune lumii legenda lor.

Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare 4 categorii de bilete: categoria VIP – 120 lei, categoria I - 100 lei, categoria a II-a – 80 lei, categoria a III-a – 60 lei.

Biletele pot fi achizitionate la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti , Magazinul Muzica, Teatrul Nottara , statia de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, vreaubilet .ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea